sâmbătă, 24 februarie 2024
Informația fără granițe


Sfârșit dramatic pentru o româncă din Spania. A murit alături de prietena ei cu care se certa pe calea ferată

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - vineri, 12 iunie 2020 Etichete: , , , , , , ,

O româncă de 32 de ani, Monica M.T., stabilită în Spania, a murit miercuri, 10 iunie, în jurul orei 23:00, după ce a fost lovită în plin de un tren care circula între stațiile Torrelavega și Barreda, situate în nordul țării, scrie El Diario Montañes.

Alături de ea a murit și o femeie originară din Republica Dominicană, în vârstă de 42 de ani. Potrivit autorităților, cele două victime au fost ucise pe loc în timp ce se certau pe calea ferată.

„Coliziunea s-a produs în apropierea barului La Principal, pe Avenida de Solvay și înaintea podului Sniace, într-un punct de trecere neautorizat”, a declarat managerul companiei de infrastructură feroviară.

Locul în care Monica și prietena ei au fost lovite de tren. Foto: El Diario Montañes

Potrivit unor surse din anchetă, cele două femei lucrau într-un club de noapte de lângă locul în care s-a produs tragedia. O martoră care lucrează la barul La Principal, unitatea cea mai apropiată de locul unde s-a produs incidentul, a povestit conform sursei citate că cele două femei se certau în apropierea cafenelei El Pedal, în a cărei pensiune era cazată una dintre victime, apoi au traversat strada și una dintre ele s-a așezat la marginea șinelor. Acolo au continuat să se certe, până când trenul le-a lovit în plin pe amândouă.

Poliția Națională spaniolă cercetează imaginile camerelor de luat vederi din zonă pentru a stabili cu exactitate dinamica accidentului în care cele două femei și-au pierdut viața.