luni, 20 mai 2024
Informația fără granițe


Simona Halep, mesaj pentru românii stabiliți în străinătate: Sper să vă întoarceți acasă

Scris de: Daniela Stoica , înv Din România Știri - marți, 7 ianuarie 2020 Etichete: , , , ,

Într-un recent interviu de început de an, marea jucătoare de tenis Simona Halep a mulțumit la Digi Sport tuturor românilor din străinătate care o susțin la meciurile disputate peste hotare și și-a exprimat dorința ca aceștia să se întoarcă acasă, în România. „Sper să fie cât mai mulți la meciurile mele (în străinătate, n.r.), dar să fie în vizită!”

Marea campioană ne-a adus multe bucurii în ultimii ani, iar la meciurile din Franța, Anglia, SUA sau Roma, a fost mereu încurajată necondiționat de românii care locuiesc peste hotarele țării.

„Sper să fie cât mai bine în România şi să se întoarcă acasă, le este dor de casă şi de prietenii lor. Oriunde mă duc am suporteri, steagul României este pe toate arenele din lume şi sunt mândră de acest lucru. Sunt mândră că aceşti oameni nu au uitat de ţara noastră şi vin să susţină o româncă. Sper să fie cât mai mulţi spectatori la meciurile mele, dar să fie în vizită!”, a declarat Simona Halep la Digi Sport.

Unul dintre cele mai emoționante moment cu fanii români în prim-plan a fost la Roland Garros  în 2018, atunci când versurile Imnului României s-au auzit din tribunele de la Paris, după victoria Simonei din finala cu Sloane Stephens.