joi, 29 februarie 2024
Informația fără granițe


Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Sportiva a purtat o rochie superbă

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din România Știri - miercuri, 15 septembrie 2021 Etichete: , , , , , ,

Jucătoarea de tenis Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, s-a căsătorit miercuri, 15 septembrie, la Constanța, cu omul de afaceri Toni Iuruc. Bărbatul a cerut-o de soție în această vară, iar azi a fost oficialiază cununia civilă. 300 de persoane au fost invitate la petrecerea organizată la un local de lux din stațiunea Mamaia. Melodia de start a petrecerii a fost „Felicità”, cântată de Al Bano și Romina Power, relatează Libertatea.

Simona a purtat la cununie o rochie de dantelă crem, lungă și închisă până la gât.

Simona Halep la cununia civilă. Foto: Instagram

Ceremonia a fost oficiată de Vergil Chițac, primarul Constanței. „Vă doresc casă de piatră, multe succese, viață lungă și frumoasă. Și îi felicit în același timp pe părinții dvs., pe nași și pe toți care sunt aici”, a transmis edilul, potrivit Ziua Constanța.

La eveniment au fost printre prezenți printre alţii Ilie Năstase, Gheorghe Hagi, Gică Popescu şi Florin Răducioiu. Potrivit presei, mirii ar fi transmis invitaților să nu vină la petrecere cu daruri.

Darren Cahill, antrenorul australian al Simonei Halep, i-a felicitat pe cei doi printr-o postare pe Twitter, la care a atașat mai multe fotografii de la eveniment. „Cununia dintre Simo și Toni în România. Felicitări, vă îmbrățișez pe amândoi! Un cuplu senzațional. Petrecere frumoasă alături de familie și prieteni diseară!”, a scris Cahill.

Simona Halep și Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc trăiesc de trei ani o frumoasă poveste de dragoste. Prima dată au apărut împreună, în 2019, când sportiva a câștigat turneul de la Wimbledon. De atunci au fost nedespărțiți. Omul de afaceri a însoțit-o pe Simona la aproape toate turneele de tenis, iar în vara acestui an i-a oferit inelul de logodnă, o bijuterie din aur alb, cu diamante, care ar valora peste 20.000 de euro.

Toni Iuruc are 42 de ani și este ,milionar. Are mai multe firme și afaceri în publicitate și imobiliare.

După căsătorie, Simona va prelua numele soţului ei, dar va păstra şi numele său de fată, cel cu care a devenit celebră în lumea sportului. Luna de miere a cuplului va fi scurtă. Peste trei săptămâni, Simona Halep va fi prezentă la turneul de la Indian Wells, iar spre sfârșitul lunii octombrie a confirmat participarea la Transilvania Open.