miercuri, 28 februarie 2024
Informația fără granițe


Șofer român din străinătate cu arsuri grave după ce cinci camioane au luat foc într-o parcare

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Știri - duminică, 1 mai 2022 Etichete: , , , , , ,

Cinci camioane au ars în dimineața de duminică, 1 mai, într-o parcare din Domdidier, cantonul Fribourg din Elveția. Un șofer român în vârstă de 63 de ani a încercar să stingă focul și a suferit arsuri grave pe diferite zone ale corpului.

Incendiul a izbucnit inițial la un camion parcat, iar flăcările s-au extins rapid la alte patru vehicule grele din apropiere, a anunțat poliția cantonală din Fribourg într-un comunicat.

Două autovehicule au fost complet distruse de flăcări înainte ca pompierii să reuşească să stingă incendiul. Originea incendiului nu este încă cunoscută și nici valoarea prejudiciului. A fost deschisă o anchetă.

În colaborare cu serviciile cantonale de protecție a mediului, au fost implementate măsuri pentru evitarea oricărui tip de poluare, iar vehiculele grele devastate de incendiu vor fi scoase din zona de parcare.

La fața locului au fost prezenți pompierii, patrule de poliție, Ambulanța și Serviciul Mobil de Urgență și Resuscitare (SMUR). Șoferul român rănit a fost transportat la spital.