vineri, 23 februarie 2024
Informația fără granițe


Șofer român dispărut în timp ce se deplasa din România în Italia. Căutat de familie, colegi și prieteni

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - duminică, 6 septembrie 2020 Etichete: , , , , , , , ,

Un bărbat român în vârstă de 42 de ani, Gheorge Tanau, originar din județul Prahova, a dispărut marți, 1 septembrie, pe teritoriul Ungariei, în timp ce se deplasa spre Italia, unde lucrează ca șofer pentru o firmă din această țară. Bărbatul român conducea un autoturism marca Volkswagen Passat, de culoare gri, cu numere de Prahova. Administratorii grupului Facebook VOLUNTARI IN EUROPA, au publicat următorul anunț cu privire la dispariția șoferului român:

„Ne aflăm într-o situație care necesită sprijinul vostru, al tuturor. În imagine se află colegul nostru Gheorghe Tanau, originar din Prahova, dintr-o localitate de lângă municipiul Ploiești. A plecat luni din România spre Italia, unde lucra ca șofer pentru o firmă italiană. Conducea un autoturism marca VW Passat de culoare gri cu nr de PH. Ultimul contact l-a avut marți cu familia prin telefon și, după spusele lui, se afla pe teritoriul Ungariei. De atunci nimeni nu mai știe nimic de el, familia declarându-l dispărut la poliție. La rugămintea prietenilor și a colegilor fac un apel către dvs să ne ajutați cu informații dacă posedați. Omul are 42 ani, este tatăl a 2 copii și un coleg model pe șosele. Orice informație poate ajuta !! Vă rog sa ne ajutați cu un share masiv!! Multumim anticipat! Drumuri bune, tuturor! Pe șosele ne avem doar unii pe ceilalți!”

Grupul VOLUNTARI ÎN EUROPA a fost creat pentru ca toți românii din Europa să se poată ajutea între ei în caz de nevoie. Administratorii și membrii grupului s-au implicat în multe acțiuni de solidaritate și caritate în favoarea semenilor lor.