miercuri, 21 februarie 2024
Informația fără granițe


Șofer român găsit mort în Germania. Ionuț avea numai 30 de ani

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Știri - marți, 18 ianuarie 2022 Etichete: , , , , , ,

Un tânăr de 31 de ani, din municipiul Huși, județul Vaslui, a fost găsit mort într-o parcare din Germania, în autoutilitara cu care transporta marfă. Ionuț Sava a suferit probabil un infarct, deoarece pe trupul neînsuflețit nu au fost găsite urme de violență, informează publicația Vremea Nouă.

Conaționalul nostru ținea legătura cu familia, dar de vinerea trecută rudele nu mai știau nimic de el. Fratele său a mers în Germania, unde a găsit mașina lui Ionuț cu ajutorul GPS-ului, într-o parcare, iar pe el în interior, decedat. La o primă vedere pe trupul tânărului nu au fost găsite semne de violență.

Avea lângă el câteva doze de energizant, spun apropiații, și nu este exclus să fi suferit un infarct. Medicii legiști vor stabili însă cu exactitate ceea ce s-a întâmplat, în cadrul anchetei deschise de autoritățile germane.

Cei care l-au cunoscut spun despre Ionuț că era o persoană plină de viață, prietenoasă și gata să ajute pe oricine.

„Cine crede că este ușor să fii șofer în comunitatea europeană, acela înseamnă că nu știe ce stres este, ce dificultăți întâmpini, mai ales când știi că, orice problemă ai avea tu, trebuie să te descurci mai mult singur”, au reacționat colegii șoferi din Comunitate, la vestea că Ionuț Sava a fost găsit decedat.

„Dumnezeu să te ierte prieten drag, ai plecat mult prea devreme și ne-ai lăsat cu sufletele sfâșiate, ai fost un băiat extraordinar, plin de fericire, nu duceai grijă de nimic. Dumnezeu să te aibă în pază, suflet drag!”, a scris cineva pe pagina Facebook a lui Ionuț Sava.

Trupul neînsuflețit al tânărului va fi adus în țară pentru înmormântare.