luni, 20 mai 2024
Informația fără granițe


Șofer român găsit mort la numai 30 de ani în cabina camionului său

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - marți, 17 septembrie 2019 Etichete: , , , , ,

Avea numai 30 de ani și a fost găsit mort în cabina camionului său, într-o parcare a unui centru comercial din nordul Italiei. Sebastian Vasilachi a decedat în urma unui infarct, aceasta ar fi prima ipoteză a anchetatorilor, deoarece pe trupul tânărului nostru român nu au fost găsite semne de violență.

Bărbatul român era originar din județul Botoșani și lucra pentru compania română de transport, S.C Dim Construct. Corpul său fără viață a fost găsit marți, 17 septembrie, în cabina camionului parcat la Centrul Comercial Arsenale, din Roncade, la porțile orașului Treviso.

Pe corpul tânărului bărbat nu au fost găsite urme de violență, de aceea prima ipoteză a anchetatorilor este că Sebastian a decedat în urma unui infarct miocardic.

Trupul șoferului român a fost scos din cabina camionului de personalul medical de la 118 și transportat la morga spitalului din Treviso. La fața locului s-au prezentat și agenții de poliție. Sunt în curs cercetări pentru a se stabili cu exactitate condițiile în care Sebastian Vasilachi și-a pierdut viața.

Sebastian Vasilachi, găsit mort la numai 30 de ani în cabina camionului său. Foto: profilul public Facebook