joi, 13 iunie 2024
Informația fără granițe


Spania: Bărbat român ucis de un tânăr spaniol, fiul fostei concubine

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - vineri, 29 mai 2020 Etichete: , ,

Garda Civilă din Ibiza, Spania, a reținut în data de 27 mai un cetățean spaniol de 21 de ani acuzat că a omorât un bărbat român în vârstă de 41 de ani care se pare că a avut o relație cu mama tânărului. În cursul zilei de astăzi însă, în urma unei audieri în fața unui judecător, tânărul a fost eliberat temporar, urmând să fie anchetat în stare de libertate.

Potrivit presei locale, bărbatul român a fost internat în urmă cu câteva zile în secția de Terapie Intensivă a spitalului Can Misses din Ibiza cu răni foarte grave, printre care și câteva coaste rupte. Conaționalul nostru se pare că a fost supus apoi unei operații prin care i s-a îndepărtat splina, dar nu a reușit să supraviețuiască rănilor grave suferite și a decedat după câteva ore.

Înainte de a muri însă se pare că le-a spus medicilor că persoana care l-a agresat este fiul fostei sale concubine. Conform presei spaniole, acesta locuia într-un sat din sudul insulei Ibiza, Sant Josep, la aceeași adresă unde sunt rezidenți de asemenea fosta concubină și fiul ei.

Agenții Gărzii Civile l-au arestat miercuri, 27 mai 2020, pe tânărul de 21 de ani, iar în cursul zilei de ieri au efectuat o percheziție în casa unde acesta locuia alături de mama lui și bărbatul român. În această dimineață, judecătorul de la Tribunalul nr.2 din Ibiza a dispus eliberarea provizorie de sub arest a tânărului spaniol.