marți, 16 aprilie 2024
Informația fără granițe


Spania: Româncă bătută de iubit până la moarte. Bărbatul a chemat apoi ambulanța și a declarat că victima s-a înecat cu un os

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - miercuri, 15 iulie 2020 Etichete: , ,

O femeie româncă din Spania, în vârstă de 31 de ani, a fost ucisă de iubitul ei care se pare că a bătut-o până a adus-o în stare de inconștiență, apoi a solicitat o ambulanță, afirmând că femeia s-a înecat cu un os. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani și de aceeași naționalitate, a fost pus sub arest preventiv.

Potrivit ziarului El Mundo, totul a început în noaptea de duminică spre luni, 13 iulie, pe strada Polo Sur din localitatea Torrejón de Ardoz, provincia Madrid, unde cei doi români lucrau pentru o firmă care se ocupa cu vânzarea de mașini. Din primele informații reiese că în jurul orei 02:00 noaptea, bărbatul român a solicitat o ambulanță sunând la numărul de urgență și declarând că partenera sa s-a înecat cu un os.

Personalul medical a observat că femeia a suferit mai multe lovituri la față, avea vânătăi la ochi și sânge în gură și în urechi. Ambulanța a transportat-o imediat pe femeie la spitalul din Torrejón de Ardoz, dar aceasta a intrat apoi în comă și în seara zilei de ieri, 14 iulie, a murit.

Conform primelor informații făcute publice de anchetatori, cuplul de români a participat la un grătar în seara zilei de duminică, la sediul firmei, apoi au plecat împreună cu aceeași mașină. Ulterior, bărbatul a revenit la birou cu femeia în stare de inconștiență, care avea mai multe răni pe față. Cum a ajuns la ușa biroului, agresorul a sunat la 112 și a explicat că partenera sa s-a înecat cu un os după cină.

Primii care au sosit la fața locului au fost agenții de la Poliția Municipală din Torrejón, iar la ora 2:06 a intervenit și o echipă de paramedici care au constatat că femeia a suferit leziuni cerebrale severe, sângera pe urechi și avea tulburări respiratorii. Victima a fost intubată și transportată de urgență la spital de unde, după circa o oră, un medic a alertat Poliția Națională, declarând că sunt semne evidente că femeia a fost bătută.

Partenerul victimei a fost pus sub arest preventiv și, interogat de polițiști, a oferit versiuni contradictorii încă de la bun început în legătură cu cele întâmplate. Agenții Grupului V de Omucideri de la Brigada de Poliție Judiciară cercetează cazul și iau în considerarea de asemenea și posibilitatea ca bărbatul să o fi împins pe femeie pe scări.

Foto articol: El Mundo

DISTRIBUIE