joi, 13 iunie 2024
Informația fără granițe


Spania: un bărbat român a murit electrocutat sub ochii soției sale

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - vineri, 13 septembrie 2019 Etichete: , , , , ,

Un bărbat român în vârstă de 46 de ani, Emil I., a murit electrocutat sub ochii soției sale în apropierea casei lor din Pinedo, un cartier din Valencia, Spania. Tragedia a avut loc joi seara, în jurul orei 22:00.

Potrivit ziarului spaniol Las Provincias, Emil muta niște fier vechi lângă locuința sa de pe Entrada de Pedros, numărul 3, atunci când a atins două fire de curent care se aflau la nivelul solului și care i-au luat răsuflarea pe loc. Soția sa, care a fost martoră la toată scena, a sunat imediat la 112, iar primii care au sosit la fața locului au fost doi polițiști. Agenții de poliție i-au aplicat bărbatului român manevre de resuscitare timp de 20 de minute fără oprire, până când o ambulanță și o altă patrulă de poliție au sosit la fața locului.

Personalul medical de pe ambulanță a încercat de asemenea să-l resusciteze pe conaționalul nostru, aplicând tehnici de resuscitare avansate, dar pentru bărbatul de 46 de ani nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Inspectorii de la Poliția Națională, în colaborare cu pompierii și tehnicienii din Lberdrola, anchetează acum cazul pentru a descoperi cum au ajuns cele două fire de curent acolo.