fbpx
luni, 23 mai 2022
Informația fără granițe


Spania: Un român a murit înecat într-un râu. Ieșise la grătar cu prietenii

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - duminică, 28 iunie 2020 Etichete: , , , , ,

Un bărbat român în vârstă de 58 de ani s-a înecat în râul Ebro, pe teritoriul localității Fuenmayor (comunitatea autonomă La Rioja), relatează larioja.com. Tragedia a avut loc în după-amiaza zilei de sâmbătă, 27 iunie, când conaționalul nostru a intrat în apele râului și apoi a dispărut din senin de sub privirile prietenilor săi.

Din primele informații reiese că victima ieșise în cursul zilei de ieri cu prietenii săi la un grătar într-o zonă de agrement din localitate, La Boca del Río, situată chiar pe malul râului. La un moment dat însă, bărbatul de 58 de ani a intrat în apă pentru a se răcori și, în scurt timp, a dispărut de sub privirile celorlalți membri ai grupului.

Zona de agrement unde s-a organizat grătarul. Sursă foto: nuevecuatrouno.com

Autoritățile locale spun că au primit apoi un apel de ajutor la ora 16:42 și o echipă de pompieri a intervenit imediat la fața locului. Căutările acestora au dus însă doar la descoperirea trupului fără viață al conaționalului nostru care plutea pe apele râului.

- Continuarea articolului după publicitate -

Autoritățile au trimis totodată la locul tragediei și o echipă de asistență psiho-socială pentru a oferi suport psihologic pentru prietenii bărbatului decedat.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi