joi, 22 februarie 2024
Informația fără granițe


Tânăr român plecat la muncă în străinătate, căutat cu disperare de mama sa. Adrian a dispărut în urmă cu o săptămână

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Știri - marți, 28 noiembrie 2023 Etichete: , , , ,

O mamă din Petroșani, județul Hunedoara, este cuprinsă de disperare în urma dispariției fiului său, Bădin Nicolae Adrian, în vârstă de 23 de ani.

Bădin Nicolae Adrian, dispărut în străinătate de mai bine de o săptămână. Foto: sursadevest.ro.

Femeia nu a mai primit vești de la fiul ei de aproximativ o săptămână, acesta fiind dat dispărut în orașul Aachen, Germania, unde a plecat la muncă începând cu luna iulie 2023.

Conform celor relatate de mama conaționalului nostru, citată de Sursa de Vest, ultima dată când a avut contact cu fiul său a fost la data de 21 noiembrie 2023.

Tânărul este descris ca având o înălțime de 1,80 metri, o greutate de aproximativ 95 de kilograme, păr șaten tuns scurt, ochi verzi și un tatuaj distinctiv alb-negru cu fizionomia tatălui său pe antebrațul drept.

De asemenea, el nu are defecte de mers sau de vorbire, nu are operații sau cicatrici vizibile și nu poartă ochelari de vedere.

În urma sesizării, Inspectoratul de Poliție al Județului Hunedoara a demarat o serie de activități investigative și de căutare pentru a-l găsi pe Bădin Nicolae Adrian.

Oficialii poliției au declarat că „au fost desfășurate mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării persoanei”.

Poliția face acum un apel public pentru orice informații care ar putea ajuta la găsirea tânărului. Se încurajează ca oricine deține informații relevante să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.