joi, 22 februarie 2024
Informația fără granițe


Tânăr de 19 ani dispărut în străinătate. Cine l-a văzut este rugat să anunțe poliția

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Știri - joi, 10 noiembrie 2022 Etichete: , , , , ,

Un tânăr român în vârstă de 19 ani este dat dispărut la Bruxelles, în Belgia, de la data de 1 noiembrie 2022. Domiciliat la Forest, o localitate din zona metropolitană a orașului Bruxelles, Florin-Daniel Dumitrașcu a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Conform unei postări pe care prietenii au făcut-o pe rețelele de socializare, Florin ar suferi de depresie după o relație pe care a avut-o cu o tânără. La momentul dispariției avea cu el cartea de identitate și permisul de conducere românesc. Vorbește doar limba română.

Florin-Daniel Dumitrașcu are 1,73 m înălțime, de greutate normală, are ochi căprui și păr negru ras pe laterale. Are adesea erupții cutanate pe obraji.

Florin-Daniel Dumitrașcu, 19 ani, dispărut din Bruxelles

La momentul dispariției purta blugi de culoare albastru închis, un tricou și o jachetă tot de aceeași culoare, marca „Adidas” și adidași „Adidas”.

Băiatul ar putea frecventa parcurile din Bruxelles și este rugat să-și contacteze membrii familiei care sunt extrem de îngrijorați pentru soarta sa.

Cine are informații despre unde s-ar putea afla Florin-Daniel Dumitrașcu sau l-a văzut în ultimele zile este rugat să contacteze telefonic poliția la numărul gratuit 0800/30 300 sau prin următorul formular: https://www.police.be/5998/fr/contact/avis-de-recherche/recherches/formulaire?id=22307.