marți, 27 februarie 2024
Informația fără granițe


Tânăr născut în România și adoptat de mic în străinătate: „Vreau să o găsesc pe mama, ajutați-mă!”

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Din România Știri - miercuri, 9 noiembrie 2022 Etichete: , , , , , , , ,

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, născut în România, la Oradea și adoptat în Franța de la vârsta de 4 ani, o caută acum pe mama care i-a dat viață. El a publicat un anunț pe pagina The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României unde face un apel la toți cei care ar putea să-l ajute: „Fac apel la dvs, această comunitate minunată să mă ajutați să îmi găsesc mama biologică”, a transmis tânărul.

Se numea la naștere Robert Fechete și s-a născut la Oradea pe 5 iunie 1994. La vârsta de 4 ani a fost adoptat de la orfelinatul din Oradea de o familie din Franța. Despre mama sa știe că se numea Fechete Lucreția, iar despre tată are informații că în prezent ar fi decedat.

Redăm mai jos anunțul integral al băiatului. Persoanele care îl pot ajuta sunt rugate să se adreseze cu un mesaj paginii mai sus amintite:

„Salutări din Franța!
Numele meu la naștere a fost ROBERT FECHETE și sunt născut pe 5 iunie 1994 la ORADEA. Am stat la leagănul Oradea până la vârsta de 4 ani când am fost adoptat de o familie din Franța. Am nevoie să îmi cunosc rădăcinile și fac apel la dvs, această comunitate minunată să mă ajutați să îmi găsesc mama biologică care se numea FECHETE LUCRETIA și era domiciliata în ORADEA. Despre tată știu că ar fi decedat. Mi-ar placea să știu dacă am vreo soră sau un frate.
Va mulțumesc pentru DISTRIBUIRE și orice informație aveți lăsați un mesaj privat paginii. Vă mulțumesc!”