sâmbătă, 13 iulie 2024
Informația fără granițe


Tânăr român dispărut în Germania. Robert are numai 17 ani

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Știri - miercuri, 20 septembrie 2023 Etichete:

Un adolescent român în vârstă de 17 ani, domiciliat în orașul Schwerin, din Germania, este dispărut din data de 16 septembrie. Se numește Robert Orban.

Nu este prima dată când a dispărut din locuința părinților săi. Poliția face apel la public pentru ajutor în căutarea lui.

Robert a dispărut în dimineața zilei de sâmbătă, 16 septembrie. În trecut, el a mai părăsit casa părinților săi, situată în cartierul Mueßer Holz din Schwerin, informează OSTSEE Zeitung.

Robert Orban, dispărut în Germania. Sursa foto: OSTSEE ZEITUNG

Îngrijorați, aceștia au semnalat autorităților dispariția sa, iar polițiștii fac apel la ajutorul populației pentru a-l găsi.

Robert Orban are o înălțime de aproximativ 1,80 metri, o constituție slabă și la momentul dispariției era îmbrăcat cu o pereche de blugi albaștri, un tricou negru și o jachetă de trening albastră, având în picioare încălțăminte de culoare albă.

Dacă l-ați văzut pe tânăr sau aveți informații despre locația lui, sunteți rugați să contactați poliția din Schwerin la numerele de telefon 0385/5180-2224 sau -1560 sau să comunicați informațiile online prin intermediul Onlinewache.