joi, 29 februarie 2024
Informația fără granițe


Tânăr român dispărut în Marea Britanie. Poliția face apel la populație

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate Din diaspora Știri - luni, 18 aprilie 2022 Etichete: , , ,

Poliția comitatului West Yorkshire din Marea Britanie a lansat un apel privind o persoană dispărută care lipsește de acasă de mai bine de zece zile. Gheorghiță Stan, un tânăr de naționalitate română în vârstă de 19 ani, rezident în orașul englez Leeds (Yorkshire and the Humber), a fost văzut ultima oară joi, 7 aprilie.

Gheorghiță a fost văzut ultima dată în cartierul central al orașului, Leeds City Centre, informează Leeds Live. Poliția precizează că este vorba despre un tânăr de rasă caucaziană, cu părul blond, tuns scurt și ochi albaștri, cu înălțimea de aproximativ 170 cm.

Gheorghiță Stan, 19 anni, dispărut în Marea Britanie. Sursa foto: Leeds Live

Polițiștii britanici menționează că nu se știe exact ce îmbrăcăminte purta tânărul în ziua dispariției și sunt îngrijorați de starea lui actuală de sănătate. Un purtător de cuvânt al poliției comitatului West Yorkshire a declarat: „Este vorbitor de limba română, iar cunoștințele sale de limba engleză sunt limitate.”

„Frecventa Harehills (o zonă din estul orașului Leeds), unde a lucrat înainte de data dispariției. Dacă aveți informații despre el, sunați la 101 și citați apelul 1531 04/08/22”, este apelul Poliției britanice.