miercuri, 21 februarie 2024
Informația fără granițe


Tânără adoptată în străinătate din România când avea 4 ani își caută părinții biologici. „Am multe întrebări fără răspuns”

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Din România Știri - marți, 5 aprilie 2022 Etichete: , , , ,

O tânără de origine română, dar care a fost adoptată de mică de o familie din străinătate, face un apel către cetățenii României cu speranța că va putea fi ajutată să-și cunoască părinții biologici.

Născută la data de 21 martie 1996, la Bacău, tânăra spune că se numea Alexandrina Niculina Linguraru și a fost adoptată apoi de o familie din SUA.
„Am fost adoptată în 2000, la vârsta de 4 ani. Am avut parte de cei mai buni părinți, am avut o copilărie fericită și nu am simțit nicicând că sunt adoptată. Astăzi îmi doresc să găsesc familia biologică cu ajutorul vostru”, a transmis Alexandrina prin intermediul pagini Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Din cele relatate de tânăra de 26 de ani, numele mamei biologice este Carp Niculina și știe despre ea că locuia în Secuieni, județul Bacău, precum și că ar avea circa 47 de ani în prezent.

Tatăl Alexandrinei, în schimb, se numea Linguraru Ion, dar acesta a decedat înainte ca ea să împlinească 2 anișori.

Totodată, tânăra știe că ar mai avea cel puțin trei frați care se numesc după cum urmează: Andreea Ionela, Gheorghe și Doru Marian.

„Am multe întrebări fără răspuns, vreau să îmi cunosc părinții și frații. Mereu am fost curioasă să aflu cine sunt și aș vrea să aflu de unde provin”, a mai transmis ea.

Oricine are informații despre familia Alexandrinei, este rugat să trimită un mesaj paginii Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.