fbpx
sâmbătă, 13 aprilie 2024
Informația fără granițe


Tânără româncă moartă în Germania într-un accident rutier, soțul ei grav rănit. Au intrat cu mașina într-un copac

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - marți, 6 octombrie 2020 Etichete: , , , ,

O tânără româncă în vârstă de 26 de ani a murit în noaptea de duminică spre luni, 5 octombrie 2020, într-un grav accident rutier petrecut în localitatea germană Greifswald din landul Mecklenburg-Pomerania Inferioară, informează publicația Nordkurier. Alături de conaționala noastră, în mașină, se afla și soțul ei, un bărbat de aceeași vârstă și naționalitate care a suferit mai multe răni grave și se află acum internat în spital.

Din primele informații reiese că cei doi se aflau la bordul unui autoturism Opel Astra și circulau pe Stralsunder Landstrass, în jurul orei 0:25, când mașina a ieșit de pe carosabil și a lovit un copac.

Locul unde s-a petrecut tragicul accident. Foto: nordkurier.de

În urma impactului, femeia a murit pe loc, iar bărbatul s-a ales cu răni grave și a fost transportat ulterior la spitalul din Greifswald.

Inițial, polițiștii germani reușiseră să-l identifice doar pe bărbat, identitatea femeii rămânând necunoscută până când, la câteva ore după  accident, anchetatorii au descoperit că era soția bărbatului român rămas rănit în accident. În ceea ce privește cauza accidentului sau care dintre cei doi soți se aflau la volan, situația este neclară încă, mai spun polițiștii care precizează totodată că se investighează în continuarea pentru a stabili cu exactitate dinamica accidentului.

DISTRIBUIE