marți, 16 aprilie 2024
Informația fără granițe


Tragedie la bordul unui avion Wizz Air, o pasageră a murit în timpul zborului

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora În evidență Prima pagină - marți, 2 aprilie 2024 Etichete: , , , , , , , , ,

O femeie din Italia, în vârstă de 68 de ani, s-a simțit brusc rău și a decedat în timp ce se afla la bordul unui avion al companiei Wizz Air.

S-a întâmplat în ajunul Paștelui catolic, sâmbătă, 30 martie 2024, iar pasagera a suferit un infarct.

Avionul a decolat de pe aeroportul din Bologna și a aterizat la Catania, în regiunea Sicilia.

În timpul zborului pasagera s-a simțit brusc rău și viața ei nu a mai putut fi salvată.

Femeia intenționa să participe în Sicilia la funeraliile unei rude, dar ironia sorții a făcut însă să devină ea însăși subiectul unei nefericite tragedii.

Urmările acestui nefericit eveniment au fost resimțite și în programul de zbor al companiei, zborul ulterior al aeronavei, care era programat să plece din Catania spre Aeroportul Linate din Milano, fiind anulat.

Decizia de anulare a venit ca o consecință directă a tragediei, determinând compania să ofere o plecare suplimentară spre Milano pentru ziua următoare, în încercarea de a minimiza disconfortul pasagerilor afectați.

Detaliile incidentului au fost făcute publice prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook „Sicilia in Volo”, un punct de referință pentru evenimentele aviatice din regiune.

Mesajul postat de administratorii paginii a adus la cunoștința publicului decesul neașteptat al pasagerei, exprimând totodată condoleanțe familiei îndurerate:

„Zborul Catania – Linate – Catania al companiei Wizz Air, programat pentru această seară cu plecarea primei secțiuni la ora 20:15, a fost anulat. Compania a programat o plecare suplimentară pentru ziua de mâine.

Pe zborul anterior, venind din Bologna, se pare că a decedat o pasageră. Condoleanțe!”

DISTRIBUIE