sâmbătă, 13 iulie 2024
Informația fără granițe


Un microbuz cu 12 români care mergeau la muncă în Anglia s-a răsturnat în România

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din România Știri - vineri, 27 septembrie 2019 Etichete: , , , , ,

Accidentul a avut loc în jurul orei 4:30 din dimineața zilei de vineri, 27 septembrie 2019, pe drumul național 15A, la ieşirea din localitatea bistriţeană Teaca spre Reghin, unde un microbuz cu 12 persoane la bord s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Potrivit Agerpres, cei 12 pasageri se îndreptau spre Anglia, unde urmau să înceapă munca. Microbuzul se pare că a derapat într-o curbă din cauza carosabilului umed, dar niciunul dintre pasageri nu a suferit răni grave. Toate cele 12 persoane au ieșit singure din autovehicul, iar echipajele medicale sosite la locul accidentului au constatat că pasagerii au suferit doar leziuni mici şi excoriaţii, refuzând cu toții transportul la spital.

Primăria comunei Teaca, pe raza căreia s-a produs accidentul, a pus la dispoziţie un mijloc de transport pentru a-i duce pe cei implicaţi în accident la sediul instituţiei, până va veni un alt autoturism să îi preia, însă aceştia au refuzat şi acest ajutor.

Conform celor relatate de primarul din Teaca, pasagerii veneau din județul Bacău și se duceau la muncă în Anglia, iar microbuzul cu care circulau a fost înlocuit în scurt timp de un altul, astfel că și-au continuat călătoria cu toții.