sâmbătă, 24 februarie 2024
Informația fără granițe


Șofer român scăpat ca prin miracol dintr-un accident înfiorător petrecut pe o autostradă din Belgia

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - miercuri, 24 februarie 2021 Etichete: , , , , , , , , ,

Teribilul accident s-a petrecut în după-amiaza zilei de marți, 23 februarie 2021, pe autostrada E17 din Krubeike, Belgia, la capătul blocajului rutier către Anvers, unde un șofer român care conducea o furgonetă a fost la un pas de moarte după ce s-a izbit de semiremorca unui TIR.

Potrivit publicației belgiene HLN, un TIR înmatriculat în Bulgaria a fost nevoit să încetinească brusc pe banda din mijloc a autostrăzii, deoarece a dat peste un blocaj rutier provocat de lucrările de la Oosterweel. Conaționalul nostru, aflat la volanul furgonetei, a observat prea târziu că autovehiculul din fața sa a redus viteza și n-a mai avut timp să evite impactul cu acesta.

Foto: hln.be

Unii martori de la fața locului au declarat pentru presa locală că șoferul a fost aruncat din mașină în urma impactului cu spatele semiremorcii. Bărbatul român a scăpat ca printr-un miracol de moarte, suferind însă câteva răni grave, la cap și la un picior, dar care nu-i pun viața în pericol.

Foto: hln.be

Furgoneta sa, în schimb, după cum se poate observa și în imaginile publicate de sura citată, a fost distrusă complet. Partea din față a acesteia a fost pur și simplu strivită și, probabil, dacă autovehiculul condus de el s-ar fi aflat puțin mai la dreapta pe carosabil, ar fi avut aceeași soartă și el.