joi, 30 mai 2024
Informația fără granițe


Un tânăr adoptat în străinătate își caută părinții și frații din România. „Orice informație despre ei mi-ar fi de folos”


Un tânăr în vârstă de 20 de ani, născut în România și adoptat de mic în străinătate dorește și încearcă să își găsească părinții și frații săi biologici pentru a-i cunoaște. Laurențiu Popa s-a născut la începutul acestui mileniu, în anul 2000, la Craiova. Lăsat în spital de mama lui după numai două zile de la naștere a fost adoptat de o familie din Statele Unite ale Americii. Acum, la două decenii distanță, s-a hotărât să-şi caute părinţii şi fraţii biologici și are nevoie de ajutorul celor care ar putea recunoaște în vorbele lui vreo urmă a rudelor sale.

Pe pagina de Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, Laurențiu a publicat următorul anunț:

«Bună seara, numele meu la naștere a fost Laurențiu Popa, m-am născut la Craiova, pe 27 mai 2000 și am fost plasat în Centrul de Plasament nr. 5. Din câte știu, am fost al patrulea copil în familie. Nu cunosc, din păcate, numele părinților. Mama naturală a stat două zile cu mine în spital. Sper din tot sufletul să îmi găsesc rudele sau să aflu detalii despre părinții și frații mei. Ar însemna enorm de mult pentru mine dacă m-ați putea ajuta cu orice informație! Vă mulțumesc mult!»

Laurențiu Popa, 20 de ani, născut la Craiova, își caută familia de origine. Foto: The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României

The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, este pagina de Facebook pe care o mulţime de tineri care au fost adoptați în copilărie îşi spun of-ul şi speră la o minune.

Copii adoptaţi, care vor să-şi cunoască familia biologică, primesc sprijin datorită unei tinere românce, la rândul ei adoptată, care a creat acestă pagină din dorinţa de a-şi găsi fratele. A transformat-o apoi într-o portiţă prin care mulţi tineri români împrăștiați prin toată lumea ajung să-şi cunoască originile.

Ultimul anunț vine de la Laurențiu, un tânăr în vârstă de 20 de ani, născut în România. Acum, ajuns la vârsta maturității, a decis să își cunoască părinții biologici, frații și surorile de sânge. Toți cei care îi pot da o mână de ajutor sunt invitați să scrie un mesaj pe pagina Facebook menționată.