joi, 13 iunie 2024
Informația fără granițe


Un tânăr român a murit într-un grav accident rutier în Italia. Constantin avea 33 de ani

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - marți, 28 ianuarie 2020 Etichete: , , , , , , , , , , , ,

Un grav accident rutier care a avut loc în localitatea Botteghino din provincia Parma a dus la decesul unui tânăr român în dimineața zilei de luni, 27 ianuarie 2020, după ce un autoturism Fiat și un camion s-au lovit frontal. Impactul între cele două autovehicule a fost extrem de puternic, iar conaționalul nostru a murit pe loc.

Constantin Azoiței era originar din Piatra Neamț, dar era rezident în localitatea Pilastrello din aceeași provincie și avea numai 33 de ani. Din primele informații reiese că tânărul român circula în jurul orei 5:40 de luni dimineața la volanul mașinii sale, un Fiat Qubo, pe via Traversetolo din Botteghino când, din cauze încă în curs de investigare, s-a lovit frontal de un camion care venea din sens opus.

Constantin Azoiței, 33 de ani. Foto: Facebook

Impactul violent dintre cele două mașini a făcut ca autoturismul Fiat să intre practic sub cabina camionului cu partea din față, iar rănile suferite de șoferul român au dus la decesul său la locul accidentului. Șoferul camionului a suferit numai câteva răni ușoare.

Imagine de la locul accidentului. Foto: Gazzetta di Parma

Autoritățile locale investighează pentru a descoperi dinamica exactă a accidentului și pentru a atribui eventuale responsabilități.