joi, 30 mai 2024
Informația fără granițe


VIDEO | Președintele Iohannis s-a vaccinat în direct: „Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie”

Scris de: Daniela Stoica , înv Din România Prima pagină Știri - vineri, 15 ianuarie 2021 Etichete: , , , , ,

Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat public, vineri 15 ianuarie, la ora 10:00, la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” din București. Șeful statului român marchează astfel începerea celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 din România.

După numai 15 minute președintele a ieşit și a declarat: „Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare şi vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient şi recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricţie, ne vor scoate din pandemie”, a spus preşedintele. „Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie”, a mai adăugat șeful statului român.

Astăzi începe la nivel naţional a doua etapă a campaniei de vaccinare din România, în care este inclusă populaţia la risc, reprezentată de adulţii cu vârsta peste 65 de ani şi de persoanele aflate în evidenţă cu boli cronice. De asemena, în această etapă vor fi imunizaţi şi angajaţi din instituţii cheie ale statului.