miercuri, 28 februarie 2024
Informația fără granițe


VIDEO: Un pasager român a agresat o stewardesă într-un avion Blue Air, aterizare de urgență la Viena

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - vineri, 27 septembrie 2019 Etichete: , , , , , , , , ,

Un avion Blue Air care zbura în dimineața zilei de vineri, 27 septembrie 2019, de la București spre Stuttgart, în Germania, a fost nevoit să aterizeze de urgență pe aeroportul din Viena, Austria, după ce un pasager de cetățenie română a agresat o însoțitoare de zbor, scrie Digi24.ro.

Conform sursei citate, un echipaj al poliției austriece a așteptat aeronava pe aeroport și imediat după aterizare bărbatul a fost reținut. Acesta se află acum în arestul poliției din Austria. Compania Blue Air a confirmat incidentul și a cerut scuze pasagerilor pentru întârzierea suferită, avionul fiind nevoit să aterizeze la destinație cu circa o oră mai târziu decât era prevăzut în programul de zbor.

„Zborul Blue Air 0B129 care a decolat de pe Aeroportul Otopeni la ora locală 7:21 cu destinația Stuttgart a fost direcționat pe Aeroportul Internațional Viena ca urmare a unui pasager agresiv. Pentru siguranța și securitatea pasagerilor și a echipajului, comandantul a decis aterizarea neplanificată la Viena. Pasagerul a fost reținut, iar în acest moment se află în custodia autorităților austriece. De asemenea, conform procedurilor standard, o ambulanță a fost trimisă la aeronavă.

Compania Blue Air își cere scuze față de pasageri pentru întârziere. Ca urmare a acestei situații, zborul programat să aterizeze la Stuttgart la ora locală 8:25 a avut o întârziere de aproximativ o oră față de orarul de zbor inițial. Afectat de această situație este și segmentul de zbor Stuttgart – Sibiu, care va fi, de asemenea, operat cu întârziere.”