fbpx
sâmbătă, 13 aprilie 2024
Informația fără granițe


Wizz Air: 100.000 de bilete gratuite pentru refugiații ucraineni în cursul lunii martie

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Informații utile Știri - miercuri, 2 martie 2022 Etichete: , , , ,

Wizz Air anunță că îi va sprijini pe refugiații ucraineni, oferindu-le 100.000 de bilete gratuite pentru toate zborurile către Europa continentală care decolează din țările învecinate Ucrainei (Polonia, Slovacia, Ungaria, România). Wizz Air își asumă astfel angajamentul să îi ajute pe refugiați pentru a ajunge la destinații, oricare ar fi acestea. Wizz Air a adăugat deja aeronave mai mari și zboruri suplimentare dinspre țările aflate la graniță către Europa, pentru a sprijini circulația refugiaților, în funcție de nevoi.

În plus, Wizz Air înțelege faptul că mulți refugiați au început deja să migreze și ar putea fi blocați în alte locații. Compania aeriană va oferi, de asemenea, un tarif de ajutorare de 29,99 euro pentru toate celelalte zboruri (mai puțin destinațiile Emiratele Arabe Unite, Islanda și Insulele Canare, unde tariful special este de 69,99 euro).

Numărul indicat de bilete (100.000) la prețul de 0 EUR se aplică până la limita disponibilității pentru zborurile selectate cu plecare în martie 2022. Este inclus un bagaj de mână (maximum 40x30x20cm). Geanta cărucior și fiecare bagaj de cală sunt supuse unor taxe suplimentare. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe https://wizzair.com/#/rescue.

În ceea ce privește tarifele de 29,99 EUR și 69,99 EUR

Preț pe un segment, inclusiv taxa de administrare. Este inclusă o geantă de mână (maximum 40x30x20cm). Geanta cărucior și fiecare bagaj de cală sunt supuse unor taxe suplimentare. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe https://wizzair.com/#/rescue.

Refugiații ucraineni care doresc să rezerve un zbor o pot face accesând https://wizzair.com/#/rescue.

Cele 100.000 de locuri gratuite și tarifele de ajutorare vor fi disponibile pentru călători pe tot parcursul lunii martie. Pasagerii vor trebui să furnizeze numărul pașaportului/cărții de identitate ucrainene în momentul rezervării și să prezinte pașaportul/cartea de identitate ucraineană la check-in.
Clienții sunt în continuare încurajați să verifice site-ul companiei, deoarece pot fi disponibile tarife mai mici. Este important ca toți refugiații ucraineni să aibă acces la călătorii la prețuri accesibile, indiferent de locul în care se află în această perioadă de criză.

DISTRIBUIE