fbpx
sâmbătă, 13 aprilie 2024
Informația fără granițe


Wizz Air anunță noi rute din România spre două țări din UE

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Din România Știri - marți, 9 iunie 2020 Etichete: , , , , , , , , , , ,

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunțat marți, 9 iunie 2020, printr-un comunicat trimis redacției Jurnal de Emigrant, două noi rute din România spre două state membre UE. Mai exact, rutele vor fi disponibile din Bucureșt spre Viena, Austria și Heraklion, insula Creta din Grecia. Potrivit celor relatate în comunicatul companiei, pasagerii pot deja să rezerve bilete la prețuri ce încep de la 89 RON pe wizzair.com sau prin intermediul apliației pentru mobil.**

Rute Zile de operare Data de start Tarife de la**
București – Viena  luni, miercuri, joi, vineri, duminică 15 iulie 2020 89 RON
București – Heraklion joi, duminică 16 iulie 2020 139 RON

„Cu aceste noi zboruri spre Heraklion, Wizz Air oferă oportunități de călătorie spre Grecia, la tarife scăzute, în timp ce Viena devine și mai accesibilă, cu cinci zboruri săptămânale din capitala României, al patrulea oraș cu operațiuni Wizz Air spre Viena, după Cluj-Napoca, Suceava și Constanța, ultimul anunțat în mai”, au transmis reprezentanții Wizz Air.

„Wizz Air continuă să-și extindă rețeaua în România cu două noi rute anunțate astăzi de la București la Viena și Heraklion. Dorim ca pasagerii noștri să se bucure de noile oportunități de călătorie, în același timp, să se simtă în siguranță și confortabil. Am implementat o serie de măsuri suplimentare de sănătate și siguranță pentru pasageri și echipaj la bord, în conformitate cu reglementările guvernamentale, astfel încât să putem continua să oferim o experiență de călătorie de calitate la tarife atractive și mici”, a precizat Paulina Gosk, Corporate Communications Manager Wizz Air.

Anunțul de astăzi vine pe măsură ce noua eră a călătoriilor igienizate începe la Wizz Air. Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, ca urmare a programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală. Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport. Pentru mai multe informații accesați acest link către noul videoclip Wizz Air despre procedurile de sănătate și securitate.

**Tarif pentru un singur segment, cu taxa de administrate inclusă. Un bagaj de mână (max: 40x30x20cm) inclus. Trollerul și orice bagaj adițional de cală vor fi taxate adițional. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizziar.com și aplicația pentru mobil WIZZ. Numărul de locuri la tarifele prezentate este limitat.

DISTRIBUIE