fbpx
sâmbătă, 13 aprilie 2024
Informația fără granițe


Wizz Air anunță o nouă rută România-Germania. Zboruri de două ori pe săptămână

Scris de: Daniela Stoica , înv Din România În evidență Informații utile Știri - joi, 9 martie 2023

Compania aeriană Wizz Air, a anunțat noua sa rută din Iași către Berlin. Biletele pot fi cumpărate acum online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând cu 99 RON.

Prețul de 99 de ron este valabil pentru un singur segment de zbor, inclusiv taxa de administrare. Este inclusă o geantă de mână (max.: 40x30x20cm). Trollerul și fiecare bagaj de cală sunt supuse unor taxe suplimentare.

Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com și aplicația pentru mobil WIZZ. Numărul de bilete la prețurile indicate este limitat.

Zborurile Iași – Berlin se vor efectua de două ori pe săptămână, în zilele de luni și vineri, începând din 27 martie 2023.

Suntem extrem de încântați să anunțăm o nouă rută între Iași și Berlin. Cu peisaje minunate, o istorie fascinantă și o arhitectură incredibilă, Berlinul oferă ceva pentru fiecare călător. Această rută reflectă angajamentul nostru de a oferi pasagerilor din România o conectivitate îmbunătățită, tarife accesibile și mai multe opțiuni de călătorie, pe măsură ce ne extindem continuu rețeaua. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm clienții la bordul aeronavelor noastre noi, eficiente și sustenabile.”, a transmis Valeria Bragarenco, Corporate Communication Manager la Wizz Air.

Capitala Germaniei a devenit cu un pas mai aproape de călătorii români care decolează de pe Aeroportul Internațional Iași. Berlinul vă va surprinde cu numeroasele sale galerii de artă, scena animată a artei stradale și start-up-urile contribuind la imaginea orașului.

DISTRIBUIE