fbpx
sâmbătă, 13 aprilie 2024
Informația fără granițe


Wizz Air anunță zece rute noi de la Lanarca (Cipru) inclusiv spre Suceava

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Din România Informații utile Prima pagină Știri - joi, 28 mai 2020 Etichete: , , , , ,

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă dezvoltare și cel mai verde transportator aerian din Europa, a anunțat astăzi cea de-a 28-a bază a sa, la Larnaca. Compania aeriană va aloca două aeronave Airbus A320 pe aeroportul din Larnaca în iulie 2020. Odată cu înființarea noii baze, Wizz Air a anunțat zece rute noi către șase țări din Larnaca începând din iulie 2020.

Locurile pe noile rute pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene de la 24,99 euro.

Tariful este pentru un singur segment, cu taxa de administrate inclusă. Un bagaj de mână (max: 40x30x20cm) inclus. Trollerul și orice bagaj adițional de cală vor fi taxate adițional. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizziar.com și aplicația pentru mobil WIZZ. Numărul de locuri la tarifele prezentate este limitat.

Istoria Wizz Air din Cipru a început acum un deceniu, când a aterizat primul zbor, în decembrie 2010.

Compania aeriană a transportat peste 800 de mii de pasageri către și dinspre Cipru în 2019. Larnaca va deveni cea de-a 28-a bază a companiei Wizz Air. Ca parte a extinderii WIZZ, compania aeriană va continua să își crească operațiunile în Cipru pentru a le oferi clienților din ce în ce mai multe oportunități de călătorie. Baza din Larnaca va crea peste 100 de noi locuri de muncă directe, în cadrul companiei aeriene și chiar mai multe locuri de muncă în industriile conexe.

Cele două aeronave Airbus A320 vor susține operațiunile a zece noi rute către Atena, Salonic, Billund, Copenhaga, Dortmund, Memmingen, Karlsruhe / Baden Baden, Suceava, Turku și Wroclaw, care totalizează un milion de locuri disponibile de la Larnaca în 2020. Rețeaua extinsă Wizz Air va susține economia Ciprului și va conecta insula cu destinații noi și interesante.

Noua rută Lanarca – Suceava va fi operațională în zilele de luni și vineri, începând de pe data de 10 iulie.

Wizz Air este o companie aeriană cu rating de investiții cu risc scăzut, cu o flotă cu o vârstă medie de 5,4 ani, compusă din cele mai eficiente și sustenabile aeronave din prezent, gamele Airbus A320 și Airbus A320neo. Emisiile de dioxid de carbon ale Wizz Air au fost cele mai scăzute în rândul companiilor aeriene europene din FY2019 (57,2 gr / km / pasager). Wizz Air are cea mai mare comandă de avioane din familia de ultimă generație Airbus A320neo, care va permite companiei aeriene să își reducă în continuare amprenta de mediu cu 30% pentru fiecare pasager până în 2030.

Anunțul de astăzi vine pe măsură ce noua eră a călătoriilor igienizate începe la Wizz Air. Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși.

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, ca urmare a programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală.

Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Pentru mai multe informații accesați acest link către noul videoclip Wizz Air despre procedurile de sănătate și securitate. Adăugând opțiunea WIZZ Flex la o rezervare, pasagerii pot fi siguri că, dacă circumstanțele se schimbă, sau pur și simplu doresc să călătorească la o dată diferită sau către o destinație diferită, pot rezerva orice zbor WIZZ la alegere. Oferirea acelui nivel suplimentar de protecție pentru rezervările de pasageri este o măsură binevenită în aceste vremuri incerte.

Wizz Air va începe să recruteze candidați tineri și ambițioși pentru noua sa bază. Zilele de recrutare a echipajului de cabină sunt afișate aici.

În cadrul unei conferințe de presă la Larnaca, azi, József Váradi, CEO-ul Wizz Air, a declarat: „După zece ani de operațiuni de succes către Aeroportul Internațional Larnaca, sunt încântat să vă anunț cea mai nouă bază de aici, deoarece vedem potențialul și cererea de călătorie low cost în Cipru, care este una dintre destinațiile cele mai populare și cu cea mai rapidă evoluție. Ne-am angajat să dezvoltăm prezența noastră în Cipru și să oferim oportunități de călătorie mai accesibile spre și dinspre Larnaca, păstrându-ne în același timp cele mai înalte standarde ale protocoalelor de igienizare. Avioanele noastre neo Airbus A320 și A321 de ultimă generație, precum și măsurile noastre de protecție îmbunătățite vor asigura cele mai bune condiții sanitare posibile pentru călători. Wizz Air are cel mai mic nivel de costuri și cea mai puternică poziție în materie de lichidități din Europa și operează cea mai tânără și eficientă flotă de aeronave cu cea mai mică amprentă ecologică. În acest sens, sunt încrezător că Wizz Air va avea un impact important asupra dezvoltării economice a Ciprului și asupra dezvoltării industriei sale turistice.”

DISTRIBUIE