fbpx
sâmbătă, 13 aprilie 2024
Informația fără granițe


Wizz Air: Bilete ieftine spre Marea Britanie în urma modificărilor regulilor de intrare în țară

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Din România Informații utile Știri - joi, 6 ianuarie 2022 Etichete: , , , , , ,

Compania aeriană Wizz Air își informează astăzi pasagerii cu privire la modificarea regulilor de intrare în Marea Britanie.

Testarea înainte de intrarea în Marea Britanie va fi eliminată vineri, 7 ianuarie 2022, de la 04:00, iar testarea PCR de a doua zi poate fi înlocuită cu un test rapid, de duminică, 9 ianuarie 2022, de la 04:00. În plus, pasagerii nu vor fi obligați să respecte măsura izolării până la primirea rezultatelor. Toate aceste modificări se aplică pasagerilor complet vaccinați.

În urma acestei decizii, Wizz Air anunță zboruri cu tarife speciale de la 8,99 lire pe rute selectate către și dinspre Marea Britanie, urmărind să sprijine pasagerii care intenționează să călătorească în Marea Britanie în viitorul apropiat.

Oferta este disponibilă între 6 și 7 ianuarie pentru toți pasagerii WIZZ, la biletele rezervate online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil înainte sau în data de 28 februarie 2022.

Pentru o garanție în plus, Wizz Air recomandă pasagerilor să adauge serviciul WIZZ Flex atunci când rezervă un bilet, drept măsură suplimentară de protecție. Astfel, pasagerii pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinație, precum și să aibă opțiunea de a-și anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și de a primi 100% din tariful original rambursat imediat în creditul companiei aeriene.

DISTRIBUIE