fbpx
sâmbătă, 13 aprilie 2024
Informația fără granițe


Wizz Air lansează o nouă cursă România – Austria în acest an

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - sâmbătă, 18 ianuarie 2020 Etichete: , , , , , , , , ,

Compania Wizz Air va lansa începând cu luna iulie din acest an o nouă cursă spre Austria și retur, anunță președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. Anunțul a fost făcut de politicianul sucevean deoarece cursa va fi lansată pe ruta Suceava – Viena și retur.

Potrivit Monitorul de Suceava, Flutur a declarat că biletele de avion au fost puse în vânzare deja de vineri, 17 ianuarie 2020, iar primul zbor va avea loc pe 3 iulie anul acesta. Compania aeriană va opera două curse săptămânale pe această rută, în zilele de luni și vineri.

Zborul de la Viena spre Suceava va decola la ora 18:50, ora Austriei și va ateriza la ora 21:20, ora României, în timp ce zborul din Suceava spre Viena va decola de pe aeroportul Ștefan cel Mare la 21:55, ora României și va ateriza la 22:30, ora Austriei. Aceste zboruri vor fi efectuate cu o aeronavă Airbus 321 cu 230 de locuri.

„Avem o veste foarte bună de început de an. Compania Wizz Air anunţă curse Suceava – Viena începând cu 3 iulie 2020. Este o noutate şi o bucurie mare pentru suceveni, pentru zona noastră. Salutăm această decizie a Wizz Air, mai ales că Viena este un important aeroport cu conexiuni în toată lumea. Și eu cred că este o deschidere foarte importantă”, a spus şeful administraţiei judeţului Suceava.

„Practic la aeroportul de la Suceava în ultimii patru ani a crescut de opt ori numărul de pasageri. Și nu ne oprim aici cu surprizele. Continuăm demersurile noastre şi pentru alte destinaţii pentru perioada următoare, pe care le vom anunţa la timp”, a mai precizat Gheorghe Flutur.

Pe aeroportul Suceava operează în prezent companiile Tarom și Wizz Air, prima efectuând zboruri doar spre București și retur, în timp ce a doua companie efectuează zboruri spre mai multe destinații europene: Londra, Roma, Milano/Bergamo, Bologna şi Memmingen/Munchen Vest.

DISTRIBUIE