joi, 22 februarie 2024
Informația fără granițe


Wizz Air: Noi rute din România către Spania, Franța și Belgia

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Din România Știri - joi, 14 aprilie 2022 Etichete: , , , ,

Compania aeriană Wizz Air a anunțat reluarea zborurilor pe trei rute de la Craiova către Barcelona (Spania), Paris Beauvais (France) și Bruxelles Charleroi (Belgia). Împreună cu aceste rute redeschise, Wizz Air operează acum 10 rute din Craiova. Biletele sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil începând cu 99 ron.

Începând cu 11 aprilie, pasagerii români pot călători din nou de la Craiova către Barcelona, în zilele de luni și vineri.

Barcelona este una dintre cele mai mari metropole situate pe coasta Mării Mediterane, fiind una dintre cele mai atractive destinații pentru vacanțe și pentru pasionații de istorie sau sport din Europa.

În plus, încă două zboruri vor decola de la Craiova către Paris Beauvais și Bruxelles Charleroi, în fiecare miercuri și duminică, ambele începând cu 13 aprilie. Parisul este de departe cel mai mare oraș din Franța și, fără îndoială, unul dintre cele mai bine-cunoscute orașe din lume, fiind al doilea cel mai vizitat și oferind vacanțe sau city break-uri din care nu lipsesc cultura, istoria și gastronomia.

Cel mai mare oraș din Belgia, Bruxelles este un important punct cultural pe harta Europei de Vest, fiind totodată centrul administrativ al Uniunii Europene.

Odată cu cea de-a 2-a aeronavă alocată bazei de la Craiova și cele trei rute redeschise, Wizz Air își dovedește angajamentul de a-și extinde operațiunile în întreaga sa rețea, pe măsură ce industria revine la capacitatea pre-pandemie. Cu rute prin care pasagerii pot zbura în toată Europa, românii vor putea călători cu serviciile Wizz Air la tarife reduse către cele mai interesante destinații de vară din Europa și multe altele.