miercuri, 28 februarie 2024
Informația fără granițe


Wizz Air: Noi rute din România spre Anglia și Germania. Bilete începând de la 119 ron

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Din România În evidență Informații utile Prima pagină Știri - joi, 6 aprilie 2023 Etichete: , , , , , , ,

Compania aeriană Wizz Air a anunțat astăzi noi rute din Brașov către Londra și Dortmund. Biletele pot fi cumpărate acum online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând cu 119 RON.

Zborul Brașov – Londra se va efectua în zilele de luni, miercuri și vineri, iar Brașov – Dortmund marțea și sâmbăta.

Londra este renumită pentru mai mult decât pentru clădirile sale magnifice, Palatul Westminster, Trafalgar Square, Turnul Londrei, London Eye, Galeriile de Artă și Big Ben.

De la muzee celebre, sau repere culturale, până la colțurile mai puțin cunoscute ale vieții de zi cu zi care alcătuiesc identitatea complexă a orașului, Londra se mândrește cu o varietate de activități interesante, pentru a satisface pe toată lumea. Are, de asemenea, o viață de noapte bogată și o mulțime de opțiuni pentru divertisment, piețe, catedrale, castele și, desigur, nenumărate puburi. Londra are totul pentru toată lumea.

Pe lângă ruta către Londra, o nouă conexiune între Brașov și Dortmund este disponibilă pentru toți cei interesați să exploreze vibrantul oraș al Germaniei, cunoscut pentru istoria sa bogată, parcurile frumoase și viața de noapte.

De asemenea, acesta găzduiește unele dintre cele mai renumite muzee din lume, inclusiv Muzeul de Artă și Istorie Culturală din Dortmund și Muzeul German de Fotbal. Dortmund este un oraș perfect pentru a fi descoperit pe jos, cu una dintre cele mai mari densități de piețe pietonale din Germania. Mai jos, orarul celor două rute: