fbpx
luni, 6 decembrie 2021
Informația fără granițe


Wizz Air: reducere de 30% pentru toate zborurile, indiferent de destinație

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Din România În evidență Informații utile Prima pagină Știri - miercuri, 24 iunie 2020 Etichete: , , , , , , , , , , ,

Compania aeriană Wizz Air, lider în domeniul zborurilor low-cost în Europa Centrală și de Est și cea mai verde linie aeriană din Europa a anunțat astăzi, miercuri, 24 iunie, un discount de 30% pentru toate zborurile, indiferent de destinație. Promoția e valabilă pentru toți clienții (până la 23:59 ora Europei Centrale) pentru toate rutele, zborurile putând avea loc la orice dată.

Reducerea de 30% se aplică tarifului, dar nu include taxa de administrare. Reducerea se aplică tuturor zborurilor, pentru toate destinațiile. Această promoție este valabilă pe 24 iunie, de la 00:00 la 23:59, ora Europei Centrale. Perioada de călătorie este nelimitată. Prețul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Promoția nu se aplică rezervărilor de grup.

Rezervările se pot efectua pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil WIZZ. Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge opțiunea WIZZ Flex la rezervare, pentru a avea o măsură suplimentară de protecție. Procedând astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și vor primi 100% din tariful inițial rambursat imediat sub formă de credit și pot schimba datele și chiar rutele de oricâte ori doresc.

- Continuarea articolului după publicitate -

Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienizare crescute pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului.

Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul cabinei, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști de protecție, echipajul de cabină fiind, de asemenea, obligat să poarte mănuși. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală iar, conform programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele companiei sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală.

Șervețele dezinfectante sunt înmânate fiecărui pasager la intrarea în aeronavă, revistele au fost scoase din aeronavă, iar în ce privește cumpărăturile de la bord, încurajăm pasagerii să efectueze plata prin mijloace fără contact. Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile înainte de zbor online (de exemplu: bagaje, prioritate la îmbarcare etc.), pentru a reduce la minimum orice posibil contact fizic în aeroport. Dați clic aici pentru a vizualiza noul videoclip al Wizz Air pentru securitate, pentru mai multe informații.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi