marți, 16 aprilie 2024
Informația fără granițe


Wizz Air suspendă operațiunile pe trei aeroporturi din România până la 1 mai

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora În evidență Știri - miercuri, 25 martie 2020 Etichete: , , , ,

Wizz Air  anunță printr-un comunicat de presă remis redacției noastre că începând de miercuri, 25 martie 2020, ora locală 00.00, suspendă toate operațiunile de la bazele din Timișoara, Craiova și Sibiu până la data de 1 mai. Măsurile sunt luate ca urmare a restricțiilor din partea autorităților române cu privire la circulația cetățenilor străini în România în cadrul eforturilor de limitare a epidemiei de coronavirus. 

„Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial”, transmite compania aeriană.

Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele pentru a cere o rambursare.

Toate celelalte operațiuni din România (București, Cluj-Napoca, Iași, Suceava, Constanța, Tîrgu Mureș și Satu Mare) rămân active, dar cu restricțiile impuse de diferitele țări către care Wizz Air operează de pe aeroporturile respective”, precizează totodată conducerea companiei.

„Wizz Air își cere scuze pentru inconvenientele pe care le pot produce aceste restricții de călătorie clienților și îi asigură că siguranța și binele pasagerilor și ale echipajului rămân principalele priorități ale companiei”, se mai arată în încheierea comunicatului.

DISTRIBUIE