joi, 30 mai 2024
Informația fără granițe


Wizz Air suspendă toate zborurile între Spania și România pentru perioada imediat următoare

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Din România Știri - miercuri, 18 martie 2020 Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,

Compania aeriană Wizz Air a anunțat miercuri, 18 martie 2020, printr-un comunicat trimis redacției Jurnal de Emigrant că suspendă toate rutele dintre Spania și România în perioada 18 și 31 martie 2020 inclusiv, la baza acestei decizii fiind restricțiile de călătorie de 14 zile impuse de autoritățile române pe toate zborurile dintre cele două țări în cadrul eforturilor de a limita răspândirea coronavirusului. Totodată, din cauza unor restricții impuse de autoritățile din Malta, toate zborurile spre și dinspre Malta vor fi suspendate între 21 martie și 10 aprilie.

„Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

Wizz Air își cere scuze pentru inconvenientele pe care le pot produce aceste restricții de călătorie clienților și îi asigură că siguranța și binele pasagerilor și ale echipajului rămân principalele priorități ale companiei”, mai precizează compania aeriană.