joi, 29 februarie 2024
Informația fără granițe


Wizz Air, zboruri spre o nouă destinație din Marea Britanie. Bilete începând de la 24,99 euro

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - miercuri, 10 august 2022 Etichete: , , ,

Compania aeriană Wizz Air anunță  introducerea unei noi rute din România către Marea Britanie. Românii pot călători acum din București către Cardiff, în zilele de marți și duminică, începând cu 30 octombrie. Biletele pentru această nouă rută sunt deja disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil începând cu 24,99 EUR / 119 RON.

Noua lansare suplimentează cele 60 de rute existente, operate deja de pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București. Anunțul vine după ce compania aeriană a primit recent cea de-a 12-a aeronavă la baza WIZZ din București și a introdus o nouă rută din București către Italia. Acum, românii pot călători de două ori pe săptămână și în minunatul oraș Cardiff prin zborurile convenabile la preț redus ale Wizz Air.

Capitala și cel mai mare oraș al Țării Galilor, Cardiff este unul dintre cele mai verzi orașe din Marea Britanie și un important centru istoric și arhitectural. Situat în sud-vestul țării, Cardiff este un loc perfect pentru o vacanță relaxantă în timpul toamnei și un punct de intrare convenabil în Marea Britanie pentru cei care vor să-și viziteze prietenii și familia.