fbpx
marți, 4 octombrie 2022
Informația fără granițe


Accident dramatic în Spania, un șofer român a murit strivit în cabina camionului său

Scris de: Mircea Iordache , înv Articole corelate Din diaspora Știri - vineri, 29 aprilie 2022 Etichete: , , , , ,

Șoferul de naționalitate română al unui camion de mare tonaj a murit în după-amiaza zilei de joi, 28 aprilie, după ce s-a ciocnit cu un alt vehicul la kilometrul 194 al autostrăzii spaniole A-1, pe raza localității Quintanilla de la Mata (Burgos). Românul  era rezident în orașul Roa de Duero (comunitatea autonomă Castilia și Leon), menționează forotransporteprofesional.es.

Tragicul eveniment s-a produs cu puțin timp înainte de ora 14:30 când, după ce a intrat în coliziune cu un autoturism, camionul a deraiat și s-a răsturnat pe un terasament din apropierea autostrăzii, iar șoferul a rămas prizonier în interiorul cabinei deformate, conform surselor din cadrul Serviciului de Urgență 112 al comunității autonome Castilia și Leon.

SACyL (serviciul public care gestionează activitățile de sănătate publică din comunitatea autonomă Castilia și Leon) a sesizat incidentul Gărzii Civile Rutiere, pompierilor din localitățile Lerma și Aranda și Secției de Primiri Urgențe care au mobilizat echipa medicală a spitalului din Lerma, o ambulanță de suport vital elementar și un elicopter medical.

Ajunși la locul accidentului, medicii nu au putut decât să confirme decesul conaționalului nostru, un bărbat cunoscut în orașul Roa de Duero, deoarece ani de zile a fost administratorul unui restaurant local.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi