duminică, 29 ianuarie 2023
Informația fără granițe


Adolescent român de 17 ani dispărut în UK. „Nu-i stă în caracter lui Gabriel”

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - vineri, 15 ianuarie 2021 Etichete: , , , , ,

Un tânăr român din Marea Britanie este dat dispărut de familia sa după ce nu a mai fost văzut și nu s-a întors la domiciliul său încă de sâmbătă, 9 ianuarie 2021. Membrii familiei le-au spus polițiștilor că un astfel de comportament nu este normal pentru conaționalul nostru și sunt foarte îngrijorați.

Gabriel Ursu, în vârstă de 17 ani, locuiește împreună cu familia sa în Coupar Angus, Perth and Kinross, în Scoția. Potrivit publicației Scottish Daily Record, adolescentul a fost văzut ultima dată în jurul orei 15:00 de sâmbătă, 9 ianuarie, în zona Burnside-Kettins. Familia sa l-a dat dispărut a doua zi, când a văzut că nu a venit acasă toată noaptea.

„Asta nu-i stă deloc în caracter lui Gabriel și familia sa este foarte îngrijorată, bineînțeles. Vrem să stăm de vorbă cu oricine l-a văzut, să ne contacteze pentru a ne asigura că este bine. Facem, de asemenea, și un apel direct către Gabriel să ia legătura cu poliția sau familia”, a declarat pentru sursa citată inspectorul Emma Brownan.

Polițiștii l-au descris pe Gabriel ca având o înălțime de 165 de centimetri, constituție slabă, are părul șaten, tuns scurt, și poartă ochelari. Când a fost văzut ultima dată, adolescentul purta o geacă gri.

Gabriel Ursu, 17 ani. Foto: dailyrecord.co.uk/Police Scotland

Anchetatorii mai precizează că tânărul dispărut vorbește limba română, engleză și spaniolă. Este posibil, de asemenea, să aibă prieteni în orașele Manchester și Yeovil din Anglia.

Oricine are informații despre locația lui Gabriel Ursu este rugat să sune la numărul 101 (apelabil din Marea Britanie) cu numărul de referință 3238 din 10 ianuarie.