sâmbătă, 23 septembrie 2023
Informația fără granițe


Adolescentă româncă din Spania dispărută de o lună de zile. Anchetatorii cred că se află în România

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - vineri, 28 august 2020 Etichete: , , , ,

Autoritățile din localitatea spaniolă Bilbao, comunitatea autonomă Țara Bascilor, caută de o lună de zile o adolescentă româncă dispărută fără urmă, dar până la această oră nu au reușit să obțină informații concrete despre locația ei, motiv pentru care au făcut un apel la populație prin intermediul asociațiilor de voluntari care se ocupă cu astfel de cazuri, pentru a găsi-o. Anchetatorii presupun că tânăra s-ar afla în România în prezent.

Potrivit site-ului spaniol eitb.eus, care citează asociația VOST Euskadi, tânăra se numește Giovana Dobre și are 16 ani. În data de 29 iulie 2020, adolescenta a dispărut din Bilbao și nu se mai știe nimic de ea.

Giovana Dobre are 1,65 metri înălțime, constiuție corporală normală, ochi căprui și părul scurt, drept și șaten la culoare. La data dispariției tânăra româncă era îmbrăcată în blugi și un tricou alb.

Giovana Dobre, 16 ani, dispărută din data de 29 iulie 2020. Se presupune că se află în România. Foto: sosdesaparecidos.es

Cine are informații despre locația conaționalei noastre, este rugat să sune la 112 sau la asociația spaniolă SOS Desaparecidos, la numerele de telefon: +34 649 952 957 sau +34 642 650 775.

DISTRIBUIE