sâmbătă, 30 septembrie 2023
Informația fără granițe


Bărbat întors de la muncă din străinătate bătut de soție. Acuzat că a cheltuit banii cu alte femei

Scris de: Redacția , înv Din diaspora Știri - miercuri, 24 februarie 2021 Etichete: , , ,

Un bărbat de 57 de ani din Rădăuți, întors recent din străinătate, a fost victimă a violenței în familie sâmbătă, 20 februarie a.c. Conaționalul nostru a fost agresat de soția sa, acesta cerând ulterior ajutorul polițiștilor prin apelarea numărului unic de urgență 112.

Din informațiile obținute de Monitorul de Suceava reiese că de la întoarcerea bărbatului în țară, în urmă cu două săptămâni, au existat mai multe certuri între el și soția sa, în vârstă de 53 de ani. Femeia îl acuza că exagerează cu consumul de alcool și că i-ar fi fost infidel, deoarece a cheltuit în mod nejustificat banii câștigați la muncă în străinătate.

După ce s-au certat și cu o zi înainte, motiv pentru care bărbatul a consumat din nou băuturi alcoolice, în timp ce se afla pe aleea din spatele blocului unde locuiește, în cursul serii de sâmbătă, acesta a fost atacat de soția lui. În urma incidentului, soțul a sunat la 112 pentru a cere ajutorul polițiștilor care, ajunși la fața locului, au constatat că avea diferite leziuni vizibile la nivelul arcadei și l-au trimis astfel la spital pentru îngrijiri medicale. Oamenii legii l-au sfătuit, de asemenea, să solicite și un certificat medico-legal de la medicul legist pentru a-l anexa dosarului penal întocmit la adresa consoartei.

În urma acestor fapte, polițiștii au considerat că nu există un risc iminent asupra vieții și integrității victimei, motiv pentru care nu au emis un ordin de protecție provizoriu, pe care oricum nu-l ceruse nici victima. Soția agresivă este cercetată acum pentru „violență în familie, mai precizează sursa citată.

DISTRIBUIE