duminică, 4 decembrie 2022
Informația fără granițe


Blue Air oferă 50% reducere la toate zborurile de Black Friday și schimbarea gratuită a datelor de călătorie

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - miercuri, 11 noiembrie 2020 Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Compania aeriană Blue Air oferă clienților săi reduceri de 50% pentru toate zborurile din rețeaua sa și opțiunea gratuită de a-și modifica datele de zbor în cazul în care planurile de călătorie ale pasagerilor se schimbă, se arată într-un comunicat de presă trimis redacției noastre. Oferta este valabilă numai în perioada 11-13 noiembrie, cu ocazia reducerilor de Black Friday.

„Achiziționând bilete de avion în cadrul campaniei Black Friday, pasagerii Blue Air pot profita nu numai de cele mai bune prețuri la bilete de avion către destinațiile preferate, dar și de confortul oferit de posibilitatea de schimbare gratuită a datelor de zbor, care le conferă deplină libertate în planificarea următoarelor călătorii”, transmit reprezentanții companiei aeriene.

Clienții Blue Air pot regăsi cele mai bune oferte pentru Crăciun și Revelion accesând secțiunea special dedicată Black Friday, pentru călătoriile de reuniune cu familia din timpul sărbătorilor de iarna, dar si pentru vacanța de vară 2021.

Oferta este valabilă pe toate rutele și destinațiile Blue Air, pentru toate zborurile disponibile pentru rezervare pe www.flyblueair.com, incluzând atât Orarul de Iarnă 20/21, cât și Orarul de Vară 21 (până la 31 octombrie 2021). Toate rezervările includ opțiunea gratuită a schimbării datelor de călătorie o dată, plătindu-se doar diferența de tarif, acolo unde este cazul”, se mai precizează în comunicatul companiei.

Trimite acest articol și prietenilor tăi