duminică, 5 februarie 2023
Informația fără granițe


Blue Air vinde în acest weekend 9.999 de bilete la prețul de 9,99 euro. „Oferta este valabilă pe toate rutele și destinațiile”

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Din România Informații utile Știri - sâmbătă, 24 octombrie 2020 Etichete: , , , , , , , ,

Compania aeriană românească Blue Air a lansat o ofertă specială la bilete de avion pentru acest weekend, denumită „BLUE WEEKEND @Blue Air”, prin care pune la dispoziție aproape 10.000 de rezervări la prețul de 9,99 Euro fiecare. Biletele pot fi cumpărate la acest preț pentru orice rută și destinație, precizează compania într-un comunicat trimis redacției noastre.

„Timp de trei zile, de vineri până duminică, pasagerii Blue Air sunt invitați să navigheze pe flyblueair.com, să își aleagă următoarea destinație și să își rezerve zborul dorit la doar 9,99 euro/ segment. Prin această promoție, Blue Air dorește să vină în întâmpinarea dorinței de călătorie a pasagerilor săi și sî încurajeze revenirea la zbor, mizând pe prețuri accesibile tuturor și pe încrederea în rigurozitatea protocoalelor de siguranță sanitară la bord”, transmit reprezentanții companiei.

„Promoția de BLUE WEEKEND OFERĂ 9 999 de locuri la prețul de 9,99 euro pe toate rutele și destinațiile din Orarul de Iarnă Blue Air, inclusiv perioada sărbătorilor de iarnă, cea mai iubită vacanță a românilor. După o perioadă extrem de dificilă, de-a lungul căreia întreaga lume a fost nevoită să renunțe la călătorii și să își amâne planurile, Blue Air își propune să transmită un mesaj de încredere în zbor și îndemnul reîntoarcerii la bucuria de a călători”, se mai arată în comunicat.

Potrivit celor relatate de compania aeriană românească, promoția este valabilă numai în perioada 23-25 octombrie 2020 pentru toate rezervările cu date de călătorie între 23 octombrie 2020 și 31 martie 2021.

„Blue Air are grija de pasagerii sai, pentru ca acestia sa aiba un zbor lipsit de griji. Calatoria se va desfasura in deplina siguranta, pentru ca Blue Air a luat toate masurile de siguranta sanitara atat la bord, cat si in timpul operatiunilor de imbarcare si debarcare”, a mai adăugat compania în comunicat.