duminică, 29 ianuarie 2023
Informația fără granițe


Copil român de numai 13 ani dispărut în UK. „Îndemnăm pe oricine l-a văzut să contacteze poliția”

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Din diaspora Știri - vineri, 28 ianuarie 2022 Etichete: , , , , , , ,

Departamentul de poliției al comitatului Leicestershire din Anglia a publicat în seara zilei de joi, 27 ianuarie 2022, un apel urgent pentru a cere cetățenilor să ajute la găsirea unui copil român dispărut de acasă de mai bine de 36 de ore, la ora publicării acestui articol.

Potrivit anunțului publicat pe site-ul oficial al Leicestershire Police, minorul român se numește Armando Stănescu și are numai 13 ani.

Armando Stănescu, 13 ani, dispărut în UK în seara zilei de 26 ianuarie 2022. Foto: Leicestershire Police

Băiatul a fost văzut ultima dată la domiciliul său din zona Hinckley Road/King Richard Road, în jurul orei 21:00 de miercuri, 26 ianuarie 2022.

„Dispariția sa a fost a fost raportată în cursul zilei de astăzi (27 ianuarie – n.r.) când familia lui a descoperit că nu s-a întors acasă noaptea trecută”, precizează polițiștii britanici.

„Armando este de naționalitate română și are o constituție slabă cu păr scurt șaten. Ultima dată când a fost văzut purta o geacă albastră, blugi și încălțăminte sport verde”, mai scriu polițiștii în apel.

Din cele relatate de Poliția din Leicestershire mai reiese că minorul român ar fi călătorit recent către Nottingham, deci s-ar putea afla în acea zonă.

„Polițiștii efectuează o serie de investigații pentru a-l localiza și sunt îngrijorați pentru bunăstarea sa. Îndemnăm pe oricine l-a văzut sau cine știe unde se află în prezent să contacteze poliția la numărul 101, precizând incidentul 149 din 27 ianuarie”, au mai adăugat polițiștii în încheiere.