sâmbătă, 10 iunie 2023
Informația fără granițe


Doi părinți români și-au vândut fiica unui pedofil din Franța pentru 90.000 de euro

Scris de: Mircea Iordache , înv Articole corelate Din diaspora Știri - joi, 2 martie 2023 Etichete: , , , ,

O mamă de 27 de ani și partenerul ei, ambii de naționalitate română, sunt suspectați că au primit bani pentru a-l lăsa pe un bărbat în vârstă de 70 de ani din Paris să le agreseze sexual fiica de 12 ani.

Michel, cetățean francez, le-ar fi plătit părinților o sumă de aproximativ 90.000 de euro pentru a se putea răsfăța cu atingeri sexuale asupra copilei lor. Acesta a fost pus sub acuzare și arestat preventiv, împreună cu mama fetei. Tatăl și fiica sa au fugit și sunt dați în urmărire.

După cum relatează Le Parisien, pe 19 februarie cei trei protagoniști se aflau în cinematograful Lyon Bastille din arondismentul 12 al capitalei Franței. Angajații cinematografului au observat cum un bătrân atinge o copilă foarte tânără care stătea alături și o sărută pe buze.

Oripilați, angajații cinematografului i-au avertizat imediat pe părinții copilei care erau prezenți în sala de cinema și care nu au părut deloc șocați de comportamentul septuagenarului. „Este un prieten”, a încercat o explicație mama fetei.

Ulterior, angajații au decis să cheme poliția, fapt ce a schimbat complet situația. La sosirea poliției, tatăl și fiica au reușit să fugă, în timp ce mama și „prietenul de familie” au fost arestați și duși în arestul sediului brigăzii de protecție a minorilor (BPM).

Anchetatorii au cercetat viața cetățeanului francez și au descoperit plăți regulate de bani către familia minorei, totalizând o sumă apropiată de 90.000 de euro. De asemenea, au descoperit că pensionarul a consultat numeroase conturi TikTok aparținând fetelor tinere.

Bănuit de pedofilie și că ar fi cumpărat fetița de 12 ani de la părinții săi, Michel a fost pus sub acuzare pe 22 februarie pentru agresiune sexuală comisă asupra unui minor cu vârsta sub 15 ani și trafic de persoane minore, pentru care a fost arestat preventiv.

De asemenea, mama fetei a fost închisă și ea pentru trafic de persoane minore. Potrivit unei surse apropiate cazului citat de AFP, aceste fapte s-ar fi petrecut pe parcursul mai multor ani.

DISTRIBUIE