vineri, 1 decembrie 2023
Informația fără granițe


Două femei au fost prietene pe Facebook timp de 10 ani, apoi s-au cunoscut în persoană și s-au căsătorit

Scris de: Mihai Diaconu , înv Articole corelate Blog Din diaspora Știri - vineri, 17 noiembrie 2023 Etichete: , , ,

Tracie Brown și Cheryl Parsa-Brown, un cuplu din Dallas, SUA, au transformat o prietenie de zece ani pe Facebook într-o poveste de dragoste modernă.

Tracie, în vârstă de 50 de ani, și Cheryl, de 62 de ani, au legat o conexiune inițială datorită afacerii deținute de cea din urmă și au comunicat ani de zile pe rețeaua de socializare, relatează Daily Mail.

O întâmplare neașteptată a avut loc când Cheryl a observat că ele aveau vederi aproape identice din locuințele lor, ceea ce le-a făcut să simtă că destinul le-a adus împreună.

Tracie a fost cea care a inițiat contactul, fiind atrasă de energia femeii de 62 de ani, iar o interacțiune decisivă a avut loc în timpul unei furtuni de gheață în Texas, când aceasta din urmă a invitat-o la ea acasă pentru a avea căldură și mâncare.

Cuplul a devenit oficial la o cină romantică, dar Cheryl a pus pauză temporar relației, temându-se să împărtășească sentimentele ei. După o perioadă de reflecție, au decis să înceapă o „probă de 21 de zile” pentru a vedea unde le duce relația, o decizie care s-a dovedit a fi foarte benefică.

- Continuarea după publicitate -

Femeia mai în vârstă a declarat că și-a dat seama de sentimentele sale profunde pentru Tracie în ziua a 18-a a acestei perioade, iar curând după aceea a organizat o propunere romantică de Ziua Îndrăgostiților, cu petale de trandafiri și muzică de pian.

Ele s-au căsătorit de trei ori: o ceremonie oficială, una la Las Vegas și o ceremonie specială la casa lor, care a fost locul unde s-a născut și a crescut dragostea lor. Planifică, de asemenea, să-și reînnoiască jurămintele în Mexic.

Cheryl a subliniat importanța casei lor în această poveste de dragoste, iar Tracie a exprimat recunoștința pentru rolul pe care Facebook l-a jucat în uniunea lor, subliniind că fără această platformă de socializare, s-ar putea să nu se fi întâlnit niciodată.

DISTRIBUIE