luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Dragoș, tânăr român adoptat în SUA la vârsta de doi ani își caută mama biologică din România

Scris de: Mihai Diaconu , înv Blog Fără categorie - luni, 26 august 2019 Etichete: , , , , , ,

Dragoș are 23 de ani și trăiește alături de familia sa adoptivă în Statele Unite ale Americii, dar își dorește foarte mult să o cunoască pe femeia care i-a dat viață în data de 10 iunie 1996, în localitatea Fălticeni din Județul Suceava.

„Numele meu a fost CHIHAIA DRAGOȘ ALEXANDRU. Din documentele mele de adopție reiese că la foarte scurt timp după naștere am ajuns în grija statului român până când la vârsta de doi ani am fost adoptat în Florida, S.U.A.”, spune Dragoș citat de pagina Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”.

- Continuarea după publicitate -

Chihaia Dragoș Alexandru când era mic copil și acum, când e adult. Sursa foto: Facebook

Tânărul nostru conațional știe care este numele și vârsta mamei sale naturale, dar după nașterea sa aceasta s-a mutat în altă localitate și acum nu reușește să o mai găsească, de aceea are nevoie de ajutorul nostru.

„Sunt în căutarea mamei mele biologice, CHIHAIA MIHAELA, acum în vârstă de 46 de ani. Pe atunci mama mea locuia la țară, într-o localitate din Suceava, cu părinții și frații ei doi mai mici. A terminat școala generală apoi a rămas acasă o perioadă de timp ajutând familia în jurul casei. După nașterea mea, întreagă familie s-ar fi mutat într-o altă parte a țării, o locație necunoscută, departe de orfelinatul în care am locuit. Urma mamei mele a fost pierdută încă de când mi-a dat naștere și s-a externat fără mine”, povestește tânărul.

- Continuarea după publicitate -

În ciuda faptului că mama sa l-a abandonat în spital, Dragoș nu-i poartă pică, ba dimpotrivă face un apel emoționant către noi toți să nu o judecăm pe femeia care i-a dat viață, tânărul bănuind că aceasta ar fi avut, la acea vreme, motive întemeiate pentru a recurge la un astfel de gest.

„Vă rog foarte mult pe toți cei care citiți aceste rânduri să nu o judecați pe mama mea!! Sigur a avut o situație foarte dificilă și probabil nu a avut sprijinul nimănui. Vreau așa de mult să o găsesc, să o cunosc, să-i aud vocea, să-i dau o mare îmbrățișare și să îi spun cât de mult m-am gândit la ea. Vă rog faceți asta pentru mine!! Ajutati-mă să-mi găsesc mama!!! O singură DISTRIBUIRE poate duce direct la ea. Mulțumesc din suflet tuturor!!!”