marți, 26 septembrie 2023
Informația fără granițe


Emoționanta idilă dintre o văduvă americană și un român. S-au cunoscut online și a venit în România să-l cunoască

Scris de: Redacția , înv Articole corelate Din diaspora Știri - sâmbătă, 10 iunie 2023 Etichete: , , , , , ,

Amanda Wilhelm, o văduvă în vârstă de 31 de ani din statul american Louisiana, al cărei soț a murit de cancer în martie 2022, și-a regăsit fericirea alături de Răzvan Ciocoi, un stripper român de 26 de ani pe care l-a cunoscut pe TikTok.

După cum relatează Daily Mail, povestea lor a fost prezentată în premiera sezonului 6 a reality show-ului postului american TLC: „90 Day Fiancé: Before the 90 Days”.

Amanda Wilhelm, 31 de ani.

Traseul Amandei de la „agonie la extaz” după moartea soțului ei, Jason, și noua sa dragoste, Răzvan, a fost evidențiată în acest prim episod difuzat duminică, 4 iunie 2023.

Amanda l-a descris pe Răzvan ca pe o „persoană dulce” care ar face orice pentru persoana pe care o iubește. S-au cunoscut online după ce un prieten al Amandei a concurat cu un bărbat misterios într-o provocare în direct, în care l-a învins de fiecare dată.

Răzvan Ciocoi, 26 de ani.

Însă Amandei i s-au părut fermecătoare trăsăturile bărbatului învins. Ea i-a trimis un trandafir digital pe TikTok (care a costat mai puțin de un dolar), ceea ce a dus ulterior la o interacțiune online continuă între ei.

- Continuarea după publicitate -

„I-am spus lui Răzvan foarte devreme că sunt văduvă. Și el a fost cu adevărat persoana pe care mă pot sprijini și a stat de vorbă cu mine în unele dintre cele mai rele zile ale mele”, a mărturisit Amanda despre relația de susținere emoțională pe care au dezvoltat-o cei doi.

Reality show-ul a surprins-o pe Amanda în timp ce se pregătea să zboare la București pentru a-l întâlni în persoană pe Răzvan. Relația lor online tocmai împlinea patru luni în acel moment, timp în care s-au confruntat deja cu niște momente dificile și s-au despărțit de câteva ori.

În ciuda acestor despărțiri, ei au ajuns mereu să se împace de fiecare dată. Amanda i-a mărturisit surorii ei, Amber, că se aștepta ca Răzvan să o ceară în căsătorie în timpul primei lor întâlniri față în față de la București.

Sora ei și-a exprimat însă îngrijorarea cu privire la starea emoțională a Amandei, care încă era confuză din cauza durerii pricinuite de moartea soțului.

- Continuarea după publicitate -

Amanda cu răposatul soț și copiii lor.

Amanda a recunoscut că a simțit o oarecare vină pentru că a continuat cu Răzvan atât de curând după moartea răposatului ei soț. Jason a avut probleme cu plămânii și în cele din urmă a fost diagnosticat cu cancer pulmonar terminal în stadiul 4.

El a murit în spital 10 zile mai târziu, lăsând-o pe Amanda cu doi copii minori: Aleena de șapte ani și Jason Jr. de patru ani. Tânăra văduvă a dezvăluit că Jason a dorit ca ea să se îndrăgostească din nou și să își trăiască viața.

Când Jason era bolnav, i-a spus că vrea să găsească din nou dragostea și să meargă mai departe. „Nu este corect să îți trăiești viața singură”, și-a amintit ea.

În reality show, povestea Amandei s-a concentrat pe experiența ei de văduvă prematură care a regăsit sentimentul de dragoste cu Răzvan, precum și modul cum a echilibrat provocările unei relații la distanță și starea sa emoțională după moartea lui Jason.

- Continuarea după publicitate -
DISTRIBUIE