luni, 11 decembrie 2023
Informația fără granițe


Germania: Româncă de 37 de ani găsită moartă în locuința sa. Polițiștii îl suspectează pe concubinul ei

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - vineri, 7 februarie 2020 Etichete: , , ,

Florentina Postu, în vârstă de 37 de ani și rezidentă în localitatea Borgholzhausen din nordul Germaniei, a fost găsită moartă de polițiști în locuința sa după ce o cunoștință a femeii a sunat mai mult timp la ușă și nu a primit niciun răspuns. Macabra descoperire a avut loc în dimineața zilei de 8 ianuarie 2020, iar anchetatorii îl suspectează pe noul concubin al femeii, un bărbat român de 36 de ani, că i-ar fi luat viața.

Florentina Postu, 37 de ani, găsită moartă în locuința ei din Borgholzhausen, Germania. Foto: Facebook

- Continuarea după publicitate -

„Polițiștii au deschis ușa apartamentului și au găsit-o pe tânăra de 37 de ani fără viață, întinsă pe podea”, se transmitea atunci într-un comunicat al Poliției citată de ziarul german Haller Kreisblatt.

Încă din primele investigații rezulta că femeia ar fi suferit o moarte violentă, iar această teorie a fost confirmată ulterior și de autopsie, în urma căreia a fost identificat „un traumatism cranio-cerebral masiv ca urmare a unei violențe externe” care se pare că i-a provocat decesul. Vecinii Florentinei au declarat că în seara zilei de miercuri, 8 ianuarie, au auzit o ceartă din apartamentul Florentinei, iar după aceea a părăsit locuința alături de iubitul ei pentru a face o plimbare cu câinele ei. Ce s-a întâmplat după aceea, nu se știe nici până astăzi, spun anchetatorii care continuă investigațiile.

Florentina și cățelul ei, Bubi. Foto: Facebook

- Continuarea după publicitate -

Cert este că în dimineața următoare femeia a fost găsită moartă și toate indiciile arătau că a fost ucisă, iar de concubinul ei nici urmă. Așadar polițiștii au început să-l caute, iar spre seară a fost găsit și pus sub arest. Bărbatul, care se află de puțin timp în Germania și nu vorbește limba, și-a exercitat dreptul legal de a nu declara nimic până la această oră, de aceea polițiștii vor trebui să caute alte căi pentru a descoperi ce s-a întâmplat în acea seară în locuința româncei.

Florentina Postu locuia în Germania de mulți ani, scrie sursa citată, iar vecinii o cunoșteau cu toții fiindcă obișnuia să iasă des la plimbare cu cățelul ei, Bubi. Ea lucra ca menajeră și era despărțită de fostul soț, iar de curând se pare că a vândut un autoturism. O persoană din anturajul ei a declarat că de circa trei luni locuia cu noul ei concubin, un român originar din București și că în general Flori era mereu veselă, părea fericită. Prietenii conaționalei noastre au lăsat lumânări și flori la ușa apartamentului ei după teribila tragedie, iar între timp trupul neînsuflețit a fost transportat în România pentru a fi înmormântat aproape de rudele femeii.

Florentina și concubinul ei. Foto: Facebook

„Să mori în închisoare, nemernicule, ai luat viața unui suflet nevinovat…”, îi transmite Daniel T. suspectului pe pagina Facebook.

„Acum roagă-te la Dumnezeu, călăule, că sigur te va ajuta sa înfunzi pușcăria până îți vor putrezi mâinile cu care ai lovit-o!!! Dumnezeu să îi întărească pe cei apropiați victimei tale și pe copiii tăi să poată trece prin viață purtând în vene sângele unui criminal… Săracii copiii tăi nu au nicio vină că au un criminal ca tată. Capul sus copii, nu mâinile voastre sunt murdare de sânge… mă bucur că mama voastră a scăpat de el demult… nu ca iubita noastră Florentina”, a scris și Adelina T. pe pagina Facebook a bărbatului acuzat de această crimă.

- Continuarea după publicitate -