luni, 28 noiembrie 2022
Informația fără granițe


Horoscopul doamnelor pentru săptămâna 24 – 30 ianuarie 2022

Scris de: Mircea Iordache , înv Articole corelate Informații utile - sâmbătă, 22 ianuarie 2022 Etichete: , , , , ,

Berbec

Pot apărea noi cunoștințe de sex opus. Unul dintre ei va fi special. Astfel, doamnele Berbec singure își vor găsi o pereche. Vineri pot veni oferte tentante. Cu toate acestea, nu vă grăbiți să le acceptați. Mai întâi, trebuie să analizați totul cu atenție.

Taur

Săptămâna nu este potrivită pentru cheltuieli mari, doamnelor Taur! Deși este mai bine să economisiți, refuzați să cumpărați! De asemenea, tranzacțiile nu sunt recomandate. La sfârșitul săptămânii, ar trebui să mergeți cu familia să vă relaxați în natură, de exemplu, la munte.

Gemeni

Doamnele Gemeni ar trebui să încerce de luni să construiască relații cu cei din jur. Cea mai de succes activitate va fi rezolvarea problemelor vechi. Cu toate acestea, va trebui să transpirați pentru a reuși. Dacă acționați singure, atunci greșelile nu pot fi evitate.

Rac

Doamnelor Rac li se recomandă să-și apere punctele de vedere și să nu se teamă de concurenți. Criticile altora sunt probabile. Nu ar trebui să le puneți la inimă. Este recomandat să întocmiți un plan de acțiune pentru întreaga săptămână în prealabil, pentru fi mai eficiente.

Leu

La începutul săptămânii, doamnele Leu nu ar trebui să-și asume sarcini dificile. Există riscul de a vă pierde atenția și de a face gafe. În plus, distragerile din jur vor crește, ceea ce vă face nesigure. Marți va fi o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Comunicarea cu ei vă va permite să vă relaxați.

Fecioară

Săptămâna este perfectă pentru autoexprimarea creativă. De asemenea, doamnelor Fecioare li se recomandă să-și dezvolte cunoștințele. Pentru a face acest lucru, vă puteți înscrie la cursuri de pregătire avansate, de exemplu. Va fi posibil să găsiți oameni cu idei asemănătoare și astfel să vă faceți prieteni buni.

Balanță

Săptămâna nu va fi atât de favorabilă pe cât v-ați dori. Cu toate acestea, probabil vor exista combinații norocoase de circumstanțe. Intuiția va fi cel mai bun asistent, așa că trebuie să o ascultați. Unele lucruri secrete vor deveni clare. De exemplu, anturajul poate afla despre aventura doamnelor Balanță, pe care au ascuns-o cu grijă.

Scorpion

Perspectiva doamnelor Scorpion la începutul săptămânii va fi la apogeu, ceea ce vă va permite să preziceți cursul evenimentelor. Există riscul de a întâlni invidie din partea altora. Este recomandat să vă rețineți și să nu intrați în conflict cu ei. Miercuri va fi o zi favorabilă, iar luni și vineri nu vor avea succes.

Săgetător

Săptămâna va avea succes pentru doamnele Săgetător. Este recomandat să fiți perseverente și proactive. Acest lucru vă va permite să atingeți orice obiective stabilite la începutul săptămânii. Pot exista cunoștințe noi, călătorii interesante în weekend, precum și o avansare în carieră.

Capricorn

În timpul săptămânii, este probabilă o împletire reușită a circumstanțelor. Veți obține rezultate bune și, prin urmare, vă întăriți autoritatea. Joi va fi dificil să găsiți un limbaj comun cu ceilalți. Cu toate acestea, doamnele Capricorn sunt destul de capabile să facă asta, dacă încearcă.

Vărsător

Săptămâna nu va fi deloc ușoară. Pot exista probleme în familie, din cauza cărora se așteaptă tensiuni emoționale. Este important ca doamnele Vărsător să aibă răbdare și autocontrol – calități ce vor ajuta la evitarea faptelor impulsive. Cele mai rele zile sunt joi și vineri.

Pești

Dacă doamnele Pești trebuie să înfrunte obstacole la începutul săptămânii, este recomandat să ia o poziție de așteptare. Este probabil ca schimbări pozitive să înceapă în viața dumnealor, dacă acționează cu înțelepciune. În plus, la sfârșitul săptămânii va avea ocazia de a urca pe scara carierei.

Trimite acest articol și prietenilor tăi